Sponsored

Order Flowers and Gifts with Cashback!

A wide selection, international delivery, and top-quality service. Enjoy bonuses, discounts, and convenient online payment options. Place your order now and get cashback on your next purchase!

Shop Now and Earn Cashback
Шкіряний нашийник для собак ш. 12 мм, д. 19-25 см., білий Waudog New
12
In stock
Тернопіль
Шкіряний нашийник для собак Waudog Design з qr паспортом. Малюнок "NASA", ширина 12 мм, довжина 19-25 см.
Одинарний нашийник білого кольору з металевою фурнітурою.

Розмір нашийника для собак XS1

Артикул:0012-0047-15

Амуніція WAUDOG – серія шкіряної амуніції, виготовленої з якісної натуральної шкіри, що прикрашена повнокольоровим зносостійким малюнком. Яскраві та привабливі візерунки не зможуть залишитися непоміченими.
Довжина нашийника підбирається відповідно до обхвату шиї хвостатого друга, який визначають вимірювальною стрічкою. При цьому правильно додавати до отриманого результату від 2 см (для середніх і дрібних порід) до 5 см (для великих), щоб нашийник не натирав і не здавлював шию тварини.
Шкіряний нашийник для собак Waudog Design з qr паспортом. Малюнок "NASA", ширина 12 мм, довжина 19-25 см. Одинарний нашийник білого кольору з металевою фурнітурою. Розмір нашийника для собак XS1 Артикул:0012-0047-15 Амуніція WAUDOG – серія шкіряної амуніції, виготовленої з якісної натуральної шкіри, що прикрашена повнокольоровим зносостійким малюнком. Яскраві та привабливі візерунки не зможуть залишитися непоміченими. Довжина нашийника підбирається відповідно до обхвату шиї хвостатого друга, який визначають вимірювальною стрічкою. При цьому правильно додавати до отриманого результату від 2 см (для середніх і дрібних порід) до 5 см (для великих), щоб нашийник не натирав і не здавлював шию тварини.
Like
1
0 Comments 0 Shares
Sponsored
Sponsored
ADS
G-X47CB6HJV5